Προϊόντα για και πρώτη ύλη (5)

Σκόνη μήλου

Σκόνη μήλου

Σκόνη φρούτου από 100% μήλο. Κατεψυγμένο. Διαθέσιμο σε βιολογική ή συμβατική μορφή.
Μέταλλα, Ημιμέταλλα, Μη μέταλλα, Κεραμικά - Μέταλλα, Ημιμέταλλα, Μη μέταλλα, Κεραμικά

Μέταλλα, Ημιμέταλλα, Μη μέταλλα, Κεραμικά - Μέταλλα, Ημιμέταλλα, Μη μέταλλα, Κεραμικά

Βασική ποικιλία μετάλλων, ημιμετάλλων, μη μετάλλων, κεραμικών από Α έως Ζ
Μάθημα Κατασκευής με Άργιλο - Μάθετε να Κατασκευάζετε και να Ζείτε Υγιεινά. Διαμονή + Γεύματα + Μάθημα σε Θεωρία και Πράξη

Μάθημα Κατασκευής με Άργιλο - Μάθετε να Κατασκευάζετε και να Ζείτε Υγιεινά. Διαμονή + Γεύματα + Μάθημα σε Θεωρία και Πράξη

Μαθήματα κατασκευής με πηλό Ζήστε και μάθετε κάτι εξαιρετικό και ανακαλύψτε τις παλιές τεχνικές κατασκευής με πηλό σε ένα μάθημα κατασκευής με πηλό, υπό επαγγελματική καθοδήγηση, κοντά στην Ουζεντόμ. Κατά τη διάρκεια αυτού, θα μάθουμε μερικά σημαντικά πλεονεκτήματα του πηλού: • Ο πηλός έχει μεγάλη γκάμα εφαρμογών. • Ο πηλός αποθηκεύει πολύ καλά. • Εξοικονομεί κόστος. • Δεσμεύει ρυπογόνες ουσίες. • Συντηρεί το ξύλο και ρυθμίζει την υγρασία του αέρα, βελτιώνοντας το κλίμα του χώρου. • Και το μειονέκτημα ότι ο πηλός δεν σκληραίνει (όπως το σκυρόδεμα) είναι επίσης πλεονέκτημα: Μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί. Γερμανία: Μεκλεμβούργο-Προμπορν
CLOU Λακ για Shellac Άχρωμο

CLOU Λακ για Shellac Άχρωμο

Χαρακτηριστικά: Πολυμερή με βάση φυσικούς συνδετικούς παράγοντες. Μεταξένια γυαλάδα Γρήγορη ξήρανση (στεγνώνει κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και δεν κολλάει μετά) Άοσμο Μηχανικά ανθεκτικό... Συσκευασία: 1 Λ. Αριθμός είδους: 2266-2173
Εκχύλισμα από φοινικόδεντρο Saw Palmetto

Εκχύλισμα από φοινικόδεντρο Saw Palmetto

Η σάγκερ (Serenoa repens) είναι μια θάμνινη νάνα παλμέρα που απαντάται αποκλειστικά στη νοτιοανατολική ΗΠΑ και μπορεί να φτάσει τα τέσσερα μέτρα ύψος. Διαθέτει φτερωτά φύλλα, που αποτελούνται από 18 έως 24 μεμονωμένα φύλλα. Αυτά έχουν κοφτερή όψη στην άκρη. Τα άνθη είναι τοποθετημένα σε πυκνές, τριχωτές ταξιανθίες σε σχήμα κώνου. Οι καρποί μοιάζουν με ελιές και αποκτούν σκούρο κόκκινο χρώμα. Είναι μονόσπεροι καρποί, που γίνονται μαύροι κατά την ξήρανση. Περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα: τουλάχιστον 25 %